Incompany Training

Op maat gemaakt

Speelt er een specifieke vraag of uitdaging in jouw bedrijf of afdeling? Ik denk graag met je mee over een training op maat. Bijvoorbeeld op het gebied van public speaking, presenteren of mediawoordvoering. Om een goede indruk te krijgen van mijn expertisegebied kan je eens kijken naar de individuele trainingen op deze pagina. Die zijn vrijwel allemaal te vertalen naar een op maat gesneden incompany variant. Bij een persoonlijke kennismaking kunnen we van gedachten wisselen over de ambities, leerdoelen, de achtergrond van de cursisten, jullie bedrijfscultuur en andere aandachtspunten. 

Tarieven

Op basis van een gerichte inventarisatie kan ik precies aangeven wat de kosten van een workshop zijn. Dat is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal deelnemers, mijn voorbereidingstijd, de duur van de training, reistijd etc. Om toch een indruk te krijgen van mijn tarieven, geven deze bedragen enige richting. 

Workshop van een dagdeel vanaf 1800 tot 2600 euro

Workshop van een dag vanaf 3000 tot 4200 euro

Doorgaans werk ik graag in kleine groepen van circa zes deelnemers. De ervaring leert dat cursisten dan het meeste uit de training halen: er is zowel ruimte voor interactie als persoonlijke aandacht en feedback. Mijn trainingen zijn erkend door het CRKBO en daarom vrijgesteld van btw. 

Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden samen te bespreken.