See you in Court Individueel

Je staat aan de vooravond van een grote, belangrijke rechtszaak. Nu moet alles samenkomen: juridische expertise, voorbereiding, een overtuigende performance in de rechtszaal. Alle details tellen en dragen bij aan het resultaat. See You in Court helpt je met een overtuigende presentatie tijdens een zitting zodat alle aandacht naar het pleidooi gaat.

Voor wie

Deze training is ontwikkeld voor advocaten en juristen die toe zijn aan een versteviging van hun ‘court performance’. Het is een stap die logischerwijs past bij een meer senior level. Bijvoorbeeld als onderdeel van een partnertraject, de oprichting van een eigen kantoor, of een specialisatie binnen de advocatuur. 

De training

In See You in Court kan je echt accelereren om je spreekstijl in de rechtbank te versterken en te verfijnen. Dat is de meerwaarde van deze individuele training. Na een uitgebreide online intake kan ik inschatten wat er nodig is om dat next level te halen. Daar gaan we in twee intensieve sessies mee aan de slag. Die zijn vooral gericht op veel oefenen gecombineerd met actiegerichte feedback. Vervolgens is er nog een online follow-up sessie om het geleerde op te frissen of samen de performance van een belangrijke zitting voor te bereiden. 

Zo is de training opgebouwd

 • Een online intake om jouw doelen en ambities te inventariseren
 • In overleg kiezen we een (geanonimiseerde) casus om mee te werken
 • Twee intensieve sessies van twee uur in Amsterdam Zuid
 • Een online follow-up sessie
 • Je ontvangt na afloop een handout (PDF) met de belangrijkste aandachtspunten
 • Je krijgt een certificaat van deelname
 • De tijdsinvestering van deze training is circa 7 uur inclusief voorbereiding

Dit haal je uit de training

 • Je kent je eigen spreekstijl en weet hoe je daarin de sterke punten naar voren brengt
 • Je kan vocale tools als tempo, volume, intonatie gericht inzetten om juridische argumenten kracht bij te zetten
 • Je kan stemgebruik koppelen aan retorische technieken in je pleittekst om aandacht te pakken en vast te houden tijdens een zitting
 • Je bent wendbaar om je spreekstijl aan te passen aan verschillende soorten rechtszaken
 • Je hebt een court performance waar geen rechter omheen kan: overtuigend, contextsensitief en met een eigen, persoonlijke touch

De kosten

See You in Court Individueel kost 1495 euro (vrijgesteld van btw), koffie, thee en locatiekosten zijn inbegrepen. Je ontvangt een factuur na afloop.

Locatie

Mijn trainingsruimte is in Amsterdam Zuid bij Tonnie & Co, op loopafstand van het Amstel Station en met parkeerruimte voor de deur (betaald). In overleg is het ook mogelijk om een alternatieve, centraal gelegen locatie voor de training te kiezen. 

Aanmelden & Algemene Voorwaarden

Aanmelden voor deze training kan via onderstaand formulier. Op deze training zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing. Bij het inschrijven voor deze training ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Ik neem binnen 48 uur na jouw inschrijving contact op om in overleg data voor de training vast te leggen.

Heb je interesse in deze training maar wil je eerst van gedachten wisselen? Stuur me dan een berichtje voor een gratis telefonische kennismaking.

Van Maria leer je alles over het inzetten van je stem, weet je hoe je vocale tools kan toepassen en hoe je je publiek kan blijven boeien. Ik kan niet wachten om wat ik leerde binnenkort op zitting toe te passen.

Suzanne Meijers, arbeidsrechtadvocaat, auteur van Geen gedoe met personeel

Aanmelden voor training

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Algemene voorwaarden*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alle trainingen