Alle trainingen

Spreektraining

The professional speaker

Spreken in het openbaar is een belangrijk onderdeel van je werk. Het is bij uitstek een middel om je expertise over te dragen. Jouw spreektechniek mag de boodschap dus niet in de weg zitten, zo simpel is het. In een 1-op-1 traject tillen we jouw public speaking skills naar een hoger niveau. Het resultaat is dat je als een serieuze speler in je vak wordt gezien. Jouw expertise wordt op volle waarde geschat. En er lekt nooit meer energie of aandacht weg als jij het woord neemt.

Bekijk de training

Spreektraining

Speech Prep:
Schrijven & Spreken

Het vieren van succes, het voortouw nemen bij verandering, of het agenderen van een probleem: bij al deze scenario’s moet jij er als boegbeeld staan. Alle ogen en oren zijn op jou gericht. Er staat iets wezenlijks op het spel. Met een speech kan je op dit soort momenten mensen raken en verbinden. Jouw verhaal is pas echt geloofwaardig als vorm, inhoud en performance bij elkaar komen. Dat leer je in dit persoonlijke traject.

Bekijk de training

Mediatraining

Baas over eigen boodschap

Zelfverzekerd en wendbaar een media-optreden doen is niet vanzelfsprekend. Er komt van alles op je af: de spanning van een live-setting, scherpe of onverwachte vragen, reacties op social media achteraf. Om te zorgen dat jouw expertise stevig staat, heb ik Baas over eigen Boodschap ontwikkeld. Een individueel traject om in vijf stappen klaar te zijn voor elke journalist

Bekijk de training

Presentatietraining

Get ready for Podcast

Ga je een podcast maken maar heb je nog geen ervaring met presenteren of spreken voor de microfoon? Dan is dit de training voor jou. Want juist in podcast is je stem een rijke tool. Leer de basics van vocal storytelling: presenteren, voice-overs inspreken, stemgebruik in interviews. Dit is een praktische training van een dagdeel waar we veel meters maken voor de microfoon.

Bekijk de training

Spreektraining voor de advocatuur

Workshop
See you in Court

In de rechtbank moet alles samenkomen: een sterk juridisch verhaal én een sterke performance. Heb je nog weinig meters gemaakt in de rechtbank? Versterk dan je spreekstijl zodat je ontspannen en overtuigend je verhaal kan doen. Leer samen met collega’s de belangrijkste vocale en retorische technieken waardoor jouw stem de versterker wordt van je juridische argumenten. Een incompany training van een dagdeel bij jou op kantoor of op een inspirerende locatie in Amsterdam Zuid. 

Bekijk de training

Heb je een vraag?