Alle trainingen

Spreektraining

The professional speaker

Treed als expert op de voorgrond met een aansprekend verhaal en een sterke performance.
Een compacte individuele training te boeken als dagdeel of in twee sessies. Deze training is populair bij wetenschappers, ondernemers, dagvoorzitters en leden van management teams.

Spreektraining

Speech Prep:
Schrijven & Spreken

Vaak het podium op om te speechen maar niet de luxe van een eigen speechschrijver? In deze training leer je over de structuur van een goede speech. We maken een geraamte waar je op door kan bouwen. Je ontdekt de effectiviteit van retorische technieken. Ook besteden we een sessie aan een sterke vocale performance. Deze individuele training bestaat uit drie intensieve sessies gecombineerd met huiswerkopdrachten.

Mediatraining

Baas over eigen boodschap

Zelfverzekerd het woord voeren in de media over jouw vak of missie leer je in deze compacte training. We werken met de belangrijkste ingredi├źnten van een media-optreden: boodschap, onderbouwing, illustratie en performance. Voortaan herken je de kansen van media-exposure en weet je de valkuilen te omzeilen. Deze individuele training kan je volgen in een dagdeel of als twee sessies.

Presentatietraining

Get ready for Podcast

Ga je een podcast maken maar heb je nog geen ervaring met presenteren of spreken voor de microfoon? Dan is dit de training voor jou. Want juist in podcast is je stem een rijke tool. Leer de basics van vocal storytelling: presenteren, voice-overs inspreken, stemgebruik in interviews. Dit is een praktische training van een dagdeel waar we veel meters maken voor de microfoon.

Spreektraining voor de advocatuur

Workshop
See you in Court

See you in Court is een workshop speciaal ontwikkeld voor advocaten en juristen, gericht op spreken in de rechtszaal. Wil jij in een kleine groep met vakgenoten aan je spreekvaardigheid werken? Leer de belangrijkste vocale en retorische tools om je argumenten in de rechtbank overtuigend neer te zetten.

Heb je een vraag?